Cadeau voor woonvoorziening De Meerenburgh 

Onlangs toog Fitform-medewerker Dennis van Dijk naar woonvoorziening De Meerenburgh in Leur voor de schenking van  van een zorgfauteuil. Hier verblijven zorgbehoeftige ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Directeur Fleur Sneep en verzorgende Monique Maillé namen de fateuil verheugd in ontvangst.

Ergotherapeut/docent Saskia Daam vindt het zo’n bijzondere plek dat ze De Meerenburgh nomineerde voor een Fitform ‘schenkstoel’, in het kader van het 40-jarig bestaan van Fitform. “Er wordt met hart en ziel een fijn thuis geboden aan bewoners met verschillende aandoeningen. Door de toenemende zorgzwaarte van de mensen is er steeds meer vraag naar een goede stoel die voor meerdere bewoners ingezet kan worden. Deze stoel is dus meer dan welkom en zou bijdragen aan zitgenot en voor de zorgverleners aan het kunnen blijven leveren van hun goede zorg”, schreef Saskia ons.

Als ergotherapeut heeft ze goede ervaringen met Fitform. “Ik heb er altijd veel mee gewerkt en vind vooral de in hoogte verstelbare lumbaalsteun een echte pre ten opzichte van andere stoelen. Ook als er een bijzondere ondersteuning nodig is, bijvoorbeeld een speciale zitting of rugleuning, adviseerde ik deze stoelen.” 

Lees hier meer over de ervaringen van Saskia Daam en over de overhandiging!

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie