Ook Severinus ontvangt zorgfauteuil van Fitform

In dagactiviteitencentrum De Brink, van Severinus in Veldhoven, is er voor cliënten van alles te doen. Van koken en muziek maken/beleven tot sensorische ervaringen. Voor de bezoekers is het belangrijk om na een inspannende activiteit goed te kunnen ontspannen. Annemieke Witteveen (foto), regiebegeleider dagbesteding, is daarom blij met de Fitform zorgfauteuil die Severinus onlangs ontving. “Met rustgevende muziek en eventueel een ontspannende geur erbij is het in zo’n comfortabele stoel heerlijk uitrusten. Dat wij dit zomaar als cadeau krijgen, is geweldig.” 

Ergotherapeut Ineke Driesen bracht het balletje aan het rollen. Ze reageerde op de oproep om een zorgorganisatie voor te dragen voor een ‘schenkstoel’. Dit in het kader van het 40-jarig bestaan van Fitform fauteuils. Ineke heeft zelf goede ervaringen met Fitform. “Wat ik heel positief vind, is de kantelfunctie waarbij de zitting en de rug tegelijk kantelen. Hierdoor blijft de zithoek hetzelfde. Het voordeel daarvan is dat iemand niet onderuit zakt en dat er minder druk op de stuit ontstaat. Het is een van de manieren om decubitus te voorkomen.”

Benieuwd naar de verhalen van Annemieke en Ineke? Lees dan hier verder.

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie