Fitform-zorgfauteuil voor hospice in Naarden

Het C’est la Vie-Huis in Naarden kreeg op dinsdag 17 november een mooie zorgfauteuil cadeau. In het jubileumjaar van Fitform was dit de derde ‘schenkstoel’ die we met plezier hebben overhandigd. Het hospice werd voorgedragen door Josien Boomgaard, die met haar ergotherapeutische achtergrond van grote waarde is voor de vrijwilligers en gasten van het hospice. Coördinator Marina Bol van het C’est la Vie-Huis nam de nieuwe fauteuil in ontvangst.

Het hospice ontvangt sinds maart 2017 gasten. Vanaf het begin is Josien Boomgaard (70), woonachtig in Naarden, als vrijwilliger betrokken. “Eerst voor de inrichting en noodzakelijke hulpmiddelen en daarna als ergotherapeut. Ik train alle vrijwilligers om zo veilig mogelijk te kunnen functioneren.” Het C’est la Vie-Huis telt acht kamers waarin de gasten hun laatste maanden, weken, dagen of uren doorbrengen. Met liefdevolle aandacht van de vrijwilligers en een professional.

Lees meer over Josiens ervaringen als ergotherapeut: goede zitondersteuning is belangrijk!

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie