Humanitas krijgt Fitform-zorgfauteuil cadeau

Humanitas in Deventer werd op dinsdag 15 september aangenaam verrast met een mooi cadeau. Vanwege het jubileum van Fitform ontving het woonzorgcentrum een mooie zorgfauteuil. Initiatiefnemer hiervoor was ergotherapeut Henriëtte Hutten uit Deventer. “Voor bewoners is dit een heerlijke stoel om in uit te rusten. Doordat ze goed ondersteund zitten, kunnen lichamelijke klachten worden voorkomen”, is haar ervaring.

Wie jarig is trakteert

Dit jaar vieren we het 40-jarig bestaan van het fauteuilmerk Fitform. Wie jarig is trakteert. Daarom schenken we een aantal fauteuils aan zorgorganisaties. Ergotherapeuten konden hiervoor kandidaten nomineren. Henriëtte Hutten van Ergo Centraal uit Deventer schoof Humanitas naar voren. Als zelfstandig ergotherapeut wordt ze regelmatig ingeschakeld om te adviseren bij bewoners van dit woonzorgcentrum en de verpleegafdeling. Lees meer

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie