Bij ons zit je goed!

Lijkt je het leuk om een team aan te sturen waarbij iedereen een belangrijke bijdrage levert aan het maken van elektrisch verstelbare kwaliteitsstoelen die ervoor zorgen dat mensen beter kunnen zitten? Zoek je een werkplek met een fijne, informele en collegiale sfeer? Dan ben je bij ons in Best aan het goede adres. 

We groeien sterk en zijn bezig met interessante ontwikkelingen. We willen vooruit! Daarom zijn we per direct een enthousiaste collega in de functie van:

Teamleider productie

Wil je meer weten? Maak dan op deze pagina kennis met enkele medewerkers en bekijk de video. Onderaan vind je extra informatie over de vacature en lees je hoe je kunt solliciteren.

Mitchell (34 jaar), Productieleider


Als jonge jongen heb ik jarenlang vakantiewerk gedaan bij Wellco. Ik ben toen een opleiding gaan volgen en ben uiteindelijk bij Defensie gaan werken. Dit heb ik jarenlang met veel plezier gedaan, maar ik merkte dat ik het werken met mijn handen heel erg miste. 
Toen ik weer bij Wellco binnenstapte om te informeren naar de mogelijkheden, kwamen we al snel tot de conclusie dat er volop mogelijkheden voor mij waren. Ik ben begonnen in de productie en al heel snel mocht ik opleidingen volgen en kon ik doorgroeien naar teamleider en vervolgens naar Productieleider. Vanuit Wellco werd ik in dit traject gecoacht en begeleid door een mentor. Dagelijks leer, ontdek en groei ik niet alleen qua werkzaamheden maar ook op persoonlijk vlak!"

Video werken bij Wellco

Benieuwd hoe het is om bij Wellco te werken? 

Klik op de foto en ontdek wat ons dagelijks inspireert!

Kom jij ons team versterken?

 

Word jij blij van...

  • Het stimuleren, instrueren en motiveren van collega’s in jouw team
  • Het voeren van overleg met jouw team, collega teamleiders en de productieleider waarbij je jouw afdelingsdoelstellingen, de planning en andere belangrijke zaken bespreekt
  • Het continue verbeteren van jouw afdelingen op o.a. het gebied van kwaliteit, productie, efficiëncy, samenwerking en orde en netheid
  • Het maken van kwalitatief hoogwaardige producten die enorm betekenisvol zijn voor klanten
  • Het werken in een gezond en groeiend bedrijf met uitstekende arbeidsvoorwaarden, waar je onderdeel bent van gedreven en gezellig team en waar we dol zijn op het vieren van successen.

Wie ben jij?

Je vindt het leuk om het aanspreekpunt van jouw team te zijn en de verantwoordelijkheid te nemen over de te behalen doelen. Naast jouw gedrevenheid en enthousiasme heb je affiniteit met techniek en heb je ruime ervaring in een aansturende rol waarbij je het beste uit jezelf en jouw team weet te halen. Je bewaart het overzicht. Je bent fulltime (37.5 uur per week) beschikbaar.


Heb je het gevoel dat wij bij jou passen? Geweldig! We maken dolgraag kennis met jou!

Dan maken we dolgraag kennis met jou!

Reageren kan eenvoudig op een manier die jij prettig vindt. 

  • Neem contact op met onze Coördinator HRM, Ilse van Pelt: i.vanpelt@wellco.nl. Zij staat je graag te woord. 
  • Of mail direct je motivatie en cv naar hetzelfde mailadres.

Hopelijk tot snel!

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie