Jij kunt het verschil maken in onze flexibele, informele organisatie!

Online marketeer (parttime)

Voel jij je vooral thuis in een kleine, informele organisatie die je met jouw ervaring en ideeën concreet vooruithelpt op het gebied van online marketing? Vind je het leuk om met jouw vaardigheden de verantwoordelijkheid te krijgen om écht het verschil te maken? En doe je dat graag parttime, waarbij je zelf je werktijden kunt bepalen en deels thuis werken bespreekbaar is?

Spreekt dit je aan? Lees dan snel verder... onderaan vind je meer informatie over de vacature en lees je hoe je kunt solliciteren.

Video Werken bij Wellco

Benieuwd hoe het is om bij Wellco te werken? 
Klik op de foto en ontdek wat ons dagelijks inspireert!

Online marketeer (parttime)

Wie zoeken wij?
- Je bent een ervaren online marketeer met visie die toe is aan een nieuwe stap.
- Je bent multidisciplinair inzetbaar waarbij SEO, SEA, marketing automation, social media marketing, websitebeheer en remarketing veelal bekende werkgebieden voor je zijn.
- Je hebt brede interesses en vindt het ook leuk om zo nu en dan bezig te zijn met videografie of fotografie.
- Je bent praktisch ingesteld en houdt van korte lijnen en zelfstandig werken.
- Je wordt blij van concrete acties die een organisatie daadwerkelijk vooruithelpen.
- Je vindt het leuk om creatief mee te denken met in een klein marketingteam en ondersteunt graag collega’s in het hele bedrijf.
- Je bent nieuwsgierig naar ontwikkelingen in je vakgebied en past die graag toe.
- Je draait je hand niet om voor online onderzoeken, analyses, rapportages en presentaties.
- Je wilt graag minimaal 24 uur per week werken, bij een organisatie die mogelijkheden biedt voor flexibele werktijden en thuiswerken.

Wie zijn wij?
Wij zijn Wellco, een mooi Nederlands maakbedrijf. We maken al meer dan 30 jaar Fitform-fauteuils, voor mensen die het allerbeste zitcomfort wensen of nodig hebben. Speciaal op maat gemaakt voor elke individuele klant. Wij vinden voor elke klantvraag een oplossing en we leveren optimale service en garantie. Daarmee verbeteren we het dagelijks welzijn van onze klanten.

We doen dit vanuit Nederland met meer dan 55 mensen en zijn ook actief in een groot aantal andere Europese landen. Omdat de markt van (medische) hulpmiddelen niet stilstaat, zijn wij continu bezig met innovatie en interessante ontwikkelingen. We willen vooruit!

We bieden een goed salaris inclusief pensioenopbouw, 24 vakantiedagen en 6 Adv-dagen (op fulltime basis) en ruimte voor opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.

Meer weten of meteen reageren?

- Wil je meer weten over onze organisatie, bekijk dan onze bedrijfsvideo.
- Heb je vragen? Onze HRM Coördinator, Ilse van Pelt beantwoordt ze graag. Als je een mailtje stuurt naar i.vanpelt@wellco.nl neemt ze zo snel mogelijk contact met je op.
- Zie je deze functie helemaal zitten, mail dan direct je motivatie en cv naar hetzelfde mailadres.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie